Spring til indhold

Sådan er det at bo i Flødstrup!

Flødstrup landsby er kendetegnet ved sine smukke bindingsværkshuse ved middelalderkirken, bystævnet og gadekæret, og sammen skaber de en hyggelig stemning af Morten Korch-idyl. Her får man landlige omgivelser, fred og ro. Her er smuk natur, sø og skov og kun 6 km til nærmeste strand.

Det er et trygt og dejligt landsbymiljø, hvor børn kan vokse op i gode rammer, og hvor de voksne kommer hinanden ved. Landsbyen har et stærkt fællesskab, hvor vi mødes i konfirmandstuen i vinterhalvåret til caféaftener, fællesspisning og julehygge, og i juni måned holdes den legendariske byfest i præstegårdsladen. Der er aldrig langt til en hjælpende hånd og en snak.

En hyggelig landsby – ude på landet – men alligevel tæt på de faciliteter, som en moderne familie også har brug for. Med kun 2 km til Ullerslev, 8 km til Kerteminde og 13 km til Nyborg og med en friskole i Langtved og en folkeskole i Ullerslev er der både indkøbs-, job-, skole- og fritidsmuligheder indenfor ganske kort afstand. Der er cykelsti til Ullerslev, og en cykelsti, der skal forbinde Flødstrup med Kerteminde, er planlagt til at stå færdig i 2024.

Skulle man få brug for ekstra sengepladser til overnattende gæster, er der mulighed for at leje ferielejligheder på den hyggelige Stævnegården.