Spring til indhold

Sådan er det at bo i Frørup

Ved første øjekast ind igennem Frørup kunne man fejlagtigt tro, at det er en landsby uden liv. Men hvis man tror det, så kunne man ikke tage mere fejl.

Frørup er en landsby, hvor har man lyst, tid og behov for at være social med sine naboer, så er mulighederne mange. Det kan være alt fra Skt. Hans bål på det store fællesområde “Frørupgård”, koncerter i kirken og juletræsfest til dame- og herrefrokoster i forsamlingshuset, for ikke at glemme højdepunktet dilettant, hvor der ofte er kø til billetterne.

Alt sammen arrangeres af frivillige kræfter i byen, der alle har det fælles ønske og mål at vise, at selv om vi bor i en lille landsby på landet, så er her hverken dødt eller kedeligt. Til gengæld er her højt til loftet og plads til alle.

Samtidig er landsbyen så heldig at have en vidunderlig børnehave/vuggestue: Skattekisten, og en lige så dejlig skole: 4kløverskolen Frørup fra 0. – 6. klasse. Den er tilgængelig med en bred cykelsti hele vejen. Her får man muligheden for, at ens barn kan være en del af et trygt, genkendeligt, mindre fællesskab, der strækker sig over mange år, da både skole og institution, sammen med skole-afdelingen i Ørbæk, har det der kaldes en landsbyordning, hvor samarbejdet på tværs er i fokus.

Frørup er en landsby, hvor der hele tiden tænkes ud af boksen for at skabe det bedste sammenhold, og sådan satser vi på, at vi fortsætter. Vi kan jo slet ikke lade være.

Er du nysgerrig på at læse mere, kan du følge byens aktiviteter på Facebook siden ”Frørup Landsbyråd” eller på Tårupportalen.dk