Spring til indhold

Tårup – byder velkommen til et aktivt liv på landet

Drømmer du om et godt liv på landet, med fællesskab, hjælpsomt naboskab, trygge rammer for børnene og måske lidt jord under neglene, så se her, hvad landsbyen Tårup har at tilbyde dig.

Sådan er det at bo i Tårup

Tårup er en lille, men meget levende landsby på Østfyn, med en lang historie, 10 km fra Nyborg og tæt ved Storebælt. Vi har lynhurtigt fibernet, godt foreningsliv, mange ildsjæle, et veldrevet forsamlingshus, fællesspisninger, et væld af intimkoncerter, børnekor, landsbybibliotek, kunstudstillinger og workshops, landsbyråd og et mega aktivt fællesskab.

Børnene har kun et par km til skolen, hvortil der er cykelsti og skolebus. Pendler du, er der kort vej til motorvejen mod Jylland og Sjælland.

Og så er der også lige det med den smukke Østfynske natur – som vi bor midt i. Vi er nærmeste nabo til ørnene over os, skovene omkring os og Storebælt kystens friske badevand – både sommer og vinter. På vores uspolerede nattehimmel finder du nemt Mælkevejen og dine favoritter blandt stjernebillederne. Tårup er Dark Sky område. Påtænker du at flytte til Tårup og bosætte dig her, er du velkommen til at komme forbi og få et personligt indtryk af vores lille aktive landsby.

Søger du efter et hus eller en ejendom, så kig her på Boligsiden – vi har ikke mange huse til salg i Tårup, men kig nu bare alligevel, måske du er heldig og kan få dit store ønske opfyldt om et liv på landet. Her på den charmerende vestlige side af Storebælt, får du i bonus mange m2 hus og have, for dine sparepenge.

Har du spørgsmål om Tårup, er du meget velkommen til at kontakte Tårup Landsbyråd.